bekeken: 119 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Movin’On zet start-ups in spotlights

DOMEIN:

Geplaatst op: 22 mei 2020, 16:01

Leestijd: < 1 minuut

De finale van de Movin’On Startup Challenge wordt op 4 juni van 14.00 tot 16.00 uur Franse tijd gehouden in een online vorm die speels en interactief is.

Ondanks de annulering van deze wereldtop voor duurzame mobiliteit, die in Montreal zou worden gehouden, blijft Movin’On ontwikkelingsmogelijkheden bieden voor de start-ups in zijn ecosysteem. “De crisis die we nu doormaken is geen reden om onze activiteiten te staken, integendeel. Het is een ongekende kans om de verwachte verschuiving naar een meer duurzame mobiliteit te stimuleren”, aldus Florent Menegaux, voorzitter van Movin’On, een initiatief ontwikkeld en geïnspireerd door Michelin.

Door de finale van de Startup Challenge online te organiseren, sluit Movin’On zich volledig bij deze beweging aan. Movin’On ondersteunt jonge start-ups die werken aan nieuwe modellen voor duurzame mobiliteit, nieuwe bedrijfsmodellen en kansen om dingen anders te doen.

Digitaal

De finale van de Movin’On Startup Challenge wordt gehouden in de vorm van een interactief digitaal evenement op donderdag 4 juni van 14.00 tot 16.00 uur (Franse tijd). Deze finale, georganiseerd door de teams van Movin’On, de incubators van Michelin en het Agorize-platform dat is gespecialiseerd in het organiseren van online challenges, wordt online gehouden in een vorm die volop interactie mogelijk maakt.

Tien finalisten

Er zijn tien start-ups geselecteerd, die worden uitgenodigd om hun idee te pitchen voor een jury van experts. Elke presentatie duurt minder dan twee minuten en wordt gevolgd door een vraag uit het publiek en een vraag van de jury. De jury en de toeschouwers kunnen vervolgens stemmen via een speciaal daarvoor opgezet platform. Na afloop worden drie start-ups beloond met een programma op maat om zich te ontwikkelen.

Electricea wordt actief in…Cornelis van Leeuwen, in het…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties