bekeken: 328 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Navigatie is populairste occasionoptie

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 6 december 2018, 15:43

Leestijd: 1 minuut

Belgen plaatsen de optie van navigatieapparatuur bovenaan hun wensenlijstje wanneer zij op zoek gaan naar een tweedehandswagen. In Europa is vierwielaandrijving de meest gezochte optie.

Dat concludeert online occasionportal Autoscout24 op grond van een analyse van hun data.

Top 5

Na een navigatiesysteem is de aanwezigheid van airconditioning voor Belgen de belangrijkste optie voor een tweedehandswagen, gevolgd door vierwielaandrijving, een open dak en een trekhaak.

Elders in Europa

Bij de Nederlanders staat airconditioning op nummer 1 van het wensenlijstje voor een nieuwe occasie. De trekhaak is nummer 2, gevolgd door navigatie, vierwielaandrijving en een panoramadak. Naast Nederland is de trekhaak ook gewild in Duitsland en Oostenrijk, waar deze optie op plaats een en twee staat.

Over alle Europeanen gemeten is de vierwielaandrijving de meest gezochte uitrusting, gevolgd door de trekhaak en navigatiesysteem. Met name vierwielaandrijving en navigatiesysteem zijn overal geliefd en  komen bij ieder land in de top vijf voor. Tot slot is te zien dat het open dak voornamelijk in de zuidelijke landen Spanje, Frankrijk en Italië veelgevraagd is en in de top drie voorkomt.

Tags: , , ,

Nissan bouwt aan communityBrussel wil overleg over…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties