fbpx
bekeken: 171 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Nieuwe catalogus ruitenwissers Bosch

DOMEIN:

Geplaatst op: 25 juni 2020, 16:12

Leestijd: < 1 minuut

Bosch heeft zijn aanbod ruitenwissers in een nieuwe catalogus verzameld. Het assortiment is beschikbaar in print, online via www.boschwiperblades.com en via de app ‘Bosch Wiper App’ voor Android en iOS.

Het overzicht omvat meer dan vijftig nieuwe referenties en vermeldt 150 nieuwe voertuigtypes. Via de website en app kan in een oogwenk de juiste wisser gevonden worden voor het merk, model en jaar van inbedrijfstelling van het voertuig. Ook heeft de website een geoptimaliseerde weergave voor zowel computer, smartphone en tablet.

Crossreferentie

Catalogus 2020/2021 overziet alle beschikbare ruitenwissers voor personenauto’s en lichte bedrijfsvoertuigen: van de traditionele Twin-wissers tot de Aerotwin-wissers en achterruitwissers. De catalogus bevat ook een crossreferentie, montageschema’s en video’s: via een QR-code kunnen tutorials voor elke wisser worden gedownload. Voor een vlotte leesbaarheid wordt in het blauw alle informatie op een enkele pagina samengevat. Met meer dan 350 referenties aan voorruitenwissers dekt het aanbod volgens Bosch 99 procent van de vloot in de Benelux. Voor achterruitwissers zijn er meer dan 130 referenties c.q. 97 procent marktdekking.

Voertuiggarantie vergroot…Autoscout24: koopanimo auto…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties