fbpx
bekeken: 1678 x
Waardeer dit artikel:
149 votes, average: 2,61 out of 5149 votes, average: 2,61 out of 5149 votes, average: 2,61 out of 5149 votes, average: 2,61 out of 5149 votes, average: 2,61 out of 5
(2,61)
(Inloggen is vereist)

Nieuwe groep carrosseriebedrijven

DOMEIN:

Geplaatst op: 17 februari 2016, 09:46

Leestijd: < 1 minuut

Met Damage is een nieuwe groep carrosseriebedrijven van start gegaan. Damage richt zich specifiek op vloten, leasing- en verzekeringsmaatschappijen.

Volgens Johan Van Deursen, CEO van de Cryns Carrosserie Centers en initiatiefnemer van Damage, neemt de groep Damage op die manier een eigen en unieke positie in, anders dan de bestaande netwerken van carrosseriebedrijven.

“Enkele leden hebben ervaring opgedaan bij andere netwerken”, zegt Van Deursen. “Op basis van deze ervaringen bouwen we met Damage aan een proces dat nog beter beantwoordt aan de specifieke behoeften van de zakelijke markt. De leden van de groep hebben samen tientallen jaren professionele ervaring en werken volgens de nieuwste en meest ecologische hersteltechnieken. Alle administratie gebeurt volledig digitaal, waardoor we ook hier aan efficiëntie winnen. Zo kan je echt het verschil maken.”

Naast de Cryns Carrosserie Centers maken ook Carrosserie Jennes, Carrosserie Bogemans, de carrosseriën van Top Motors en van de Groep Bruyninx deel uit van Damage dat veertien servicepunten telt, verdeeld over Vlaanderen, Brussel en Wallonië.

LKQ gaat strijd aan met…Total en Mazda verlengen hun…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties