bekeken: 296 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Nieuwe salesdirector en fleetmanager Hyundai

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 20 november 2018, 14:51

Leestijd: 1 minuut

Na een passage van enkele jaren bij de FCA groep, keert Kris Meylemans terug naar Hyundai Belgium als sales director.

Nieuw is dat de departementen Fleet en Dealer Development voortaan binnen één salesstructuur worden ondergebracht. Daardoor krijgt Kris Meylemans de volledige scoop van verkoop en netwerkontwikkeling onder zich. Hij rapporteert aan Olivier Sermeus, Managing Director van Hyundai Belgium.

Verder wordt Kaat Van Severen met onmiddellijke ingang benoemd tot fleetmanager. Ze rapporteert aan Kris Meylemans. Kaat is al lange tijd een vaste waarde binnen het fleetteam en zal het voortouw nemen in de verdere expansie van de Hyundai fleetactiviteiten.

Zakelijke doelgroep

Het Zuid-Koreaanse merk wil zijn positie als grootste Aziatische speler op de Belux-markt bestendigen De verdere groei binnen de zakelijke doelgroep is belangrijk voor het merk. Met nieuwe producten zoals de Ioniq Hybride, Nexo waterstofwagen en volledig elektrische Kona is het fleetpotentieel aanwezig. Ook de nieuwe generatie schone Smartstream dieselmotoren en het garantiepakket van vijf jaar met onbeperkte kilometers zijn troeven voor de professionele rijders en wagenparkbeheerders.

Tags: , , , ,

Nieuwe auto kampt weer met…Liqui Moly behaalt nieuw…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties