fbpx
bekeken: 407 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Nieuwe website Spies Hecker voor carrossiers

DOMEIN:

Geplaatst op: 10 juli 2018, 14:43

Leestijd: < 1 minuut

Spies Hecker heeft zijn nieuwe website gelanceerd. Deze richt zich in de eerste plaats naar carrossiers, zodat deze voortaan voor de nodige informatie over het lakmerk van Axalta terecht kunnen op het wereldwijde web.

www.spieshecker.be biedt klanten een overzicht van het productaanbod, de toepassingen en services. “Wij hebben met deze nieuwe website de klantenbehoeften in het achterhoofd gehouden en een plek gecreëerd waar ze informatie kunnen vinden die hen helpt bij hun dagelijkse werkzaamheden,” vertelt Robert Jan Cornelissens, Benelux Marketing Manager Axalta.

Online tool

Naast berichten over nieuwe producten en diensten kunnen carrossiers ook – door middel van een handige online tool – op zoek naar de juiste kleurformule. Daarnaast voorzien de informatiebladen schadeherstellers van tips voor het juiste productgebruik. De site is toegankelijk vanop een desktop maar kan ook geraadpleegd worden via een mobiele telefoon of tablet. In een oogwenk kunnen carrossiers naar de juiste pagina navigeren om daar de nodige informatie terug te vinden.

Cornelissens licht verder toe: “Ook de webpagina van ledennetwerk Colors Unlimited International (CUI) is volledig vernieuwd. Op deze pagina kunnen alle netwerkpartners eenvoudig gevonden worden door middel van een zoekfunctie en kaart. De ledenwebsite is te bereiken via de homepage van Spies Hecker, maar ook rechtstreeks.

Carmunication op de bres voor…Hyundai gaat vol voor…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties