bekeken: 270 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Omzet Berner stijgt tot boven 1 miljard euro

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 13 augustus 2019, 13:23

Leestijd: 1 minuut

De Berner Group heeft het boekjaar 2018/2019 afgesloten met een omzetrecord van ruim een miljard euro.

Gecorrigeerd voor consolidatieeffecten verdubbelde de omzetgroei op jaarbasis tot 4,8 procent (verleden jaar 2,4 procent). Dat is het hoogste niveau in zeven jaar. De vijf Europese Berner regio’s droegen allemaal positief bij aan de totale groei van de groep. De directe verkoop en e-commerce activiteiten droegen onevenredig veel bij aan de groei. Het aantal buitendienst medewerkers steeg tot meer dan 5300 medewerkers in totaal. Het omzetpercentage via e-commerce steeg met zo’n 13 procent.

Doelstellingen

“Het merk Berner overtrof niet alleen de cijfers van het voorgaande jaar, maar ook de budgetdoelstellingen. Naast de toename van het aantal verkoopmedewerkers en de stijging van de verkoopproductiviteit, zie ik het feit dat we bekende grote klanten hebben gewonnen en een groeiend aantal innovatieve diensten en producten exclusief aanbieden als voornaamste reden”, aldus coo Carsten Rumpf, verantwoordelijk voor de multichannel verkoop.

Tags: ,

AT Kearny: autodelen meer hype…Campagne voor gsm in automodus
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties