bekeken: 458 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Ook Partspoint in Amerikaanse handen

DOMEIN:

Geplaatst op: 5 maart 2019, 19:04

Leestijd: < 1 minuut

De grote Amerikaanse onderdelendistributeur GPC heeft via zijn Europese tak Alliance Automotive Group (AAG) een overeenkomst bereikt om 100 procent van de aandelen in Partspoint Group te verwerven.

Partspoint, dochteronderneming van het familiebedrijf Autobinck Group, heeft activiteiten in Nederland en België. Partspoint is vol vertrouwen dat de overname door AAG de middelen geeft om de volgende groeifase  door te kunnen maken.

Groeikansen

Jean Jacques Lafont (foto rechts), ceo van AAG over de transactie: “Partspoint heeft een leidende marktpositie in de twee Europese landen Nederland en België welke een logische uitbreiding vormen van onze bestaande Europese operatie. Het bedrijf wordt geleid door een uitstekend managementteam en ik ben er zeker van dat dit team verdere groeikansen in deze markt zal ontwikkelen. We zijn daarom verheugd dat het Partspoint management zich heeft gecommitteerd om aan boord te blijven en het bedrijf in deze volgende fase van ontwikkeling te leiden.”

Investeren

Cor Baltus (foto midden), ceo van Partspoint: “We zijn veel dank verschuldigd aan Autobinck voor hun support tijdens onze snelle expansie. Met hun vertrouwen en mandaat zijn we in staat geweest de business sinds 2013 een volledige turn-around te geven. We zijn verheugd dat we nu deel gaan uitmaken van één van de leidende aftermarketgroepen in Europa. Dat zal ons in staat stellen verder te groeien en de benodigde investeringen te kunnen doen in marketing, IT en beschikbaarheid om onze klanten in de komende periode nog beter van dienst te kunnen zijn.”

De transactie wordt definitief afgerond na het verkrijgen van de goedkeuringen van mededingingsautoriteiten en het raadplegen van de ondernemingsraden.

Verstrengde keuring van…‘Te snelle vergroening leidt…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties