fbpx
bekeken: 126 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Parkmobile en Q-Park slaan handen ineen

DOMEIN:

Geplaatst op: 29 september 2020, 10:14

Leestijd: < 1 minuut

In bijna 45 Belgische Q-Park-garages kunnen automobilisten voortaan volledig contactloos toegang krijgen en parkeren via de Parkmobile-app. Later dit jaar volgen ook Q-Park garages in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland.

Met deze samenwerking wil Parkmobile het voor haar gebruikers nog makkelijker maken om een stad te bezoeken. Gebruikers krijgen via de app toegang tot de parkeerfaciliteiten dankzij nummerplaatherkenning. Zodra gebruikers van de app toestemming geven voor het scannen van hun kenteken, zal de parkeeractie volledig automatisch en contactloos starten en eindigen.

Contactloos

De Q-Park-garages in België bieden plaats aan meer dan 20.000 auto’s, verspreid over ongeveer alle grote steden. Samen willen Q-Park en Parkmobile parkeren faciliteren en de vele voertuigen die op dit moment op straat parkeren nog meer naar parkeergarages sturen. Zo spelen beide bedrijven in op de behoeften van de gebruikers, maar ook op die van de gemeentes die het off-street parkeren willen stimuleren.

Daarnaast is het contactloos parkeren in de huidige tijd wel zo veilig. Er is geen contant geld nodig, geen bankpas en geen bezoek meer aan de betaalautomaat. Met de app kunnen automobilisten handsfree in- en uitrijden. De app van Parkmobile is verkrijgbaar in de App Store en Google Play.

Hödlmayr Logistics Belgium…Een sociaal plan voor LKQ…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties