bekeken: 389 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Pieter Van Bastelaere benoemd tot ceo Traxio

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 14 januari 2020, 13:11

Leestijd: 2 minuten

De Raad van Bestuur heeft, op voordracht van het Uitvoerend Comité van werkgeversorganisatie Traxio, de benoeming van Pieter Van Bastelaere als Afgevaardigd Bestuurder van de mobiliteitsfederatie bekrachtigd met onmiddellijke ingang.

Dat maakt de brancheorganisatie bekend op zijn website. De krant De Standaard had zaterdag 11 januari al een interview met de kersverse ceo. Daarin uitte hij zijn zorgen over de Belgische autodealer, die langzaamaan het punt dichterbij ziet komen waarop hij ophoudt winst te maken.

Veel werk verzet

Van Bastelaere is drie jaar geleden bij Traxio begonnen als Directeur Vlaanderen. Hij is eveneens hoofd van het departement Public Affairs en lid van het management team. Voorzitter Didier Perwez wijst erop dat Van Bastelaere een uitstekende medewerker is met een grote overtuigingskracht en erg goed georganiseerd. “Met zijn benoeming erkent de Raad van Bestuur het vele werk dat Van Bastelaere de laatste jaren verzet heeft”, duidt voorzitter Didier Perwez. “Alle politieke partijen kennen Traxio intussen als een constructieve, betrouwbare en professionele organisatie en dat is de verdienste van onze nieuwe Afgevaardigd Bestuurder. Dankzij hem heeft Traxio mooie verwezenlijkingen behaald die voor onze leden zeer belangrijk zijn, zoals de invoering van de b2b-bescherming en de bestelbon, de wijzigingen aan de restantvoorraadregeling en de Car-Pass, en het behoud van de OBD-toegang.”

Met zijn 39 lentes is Pieter Van Bastelaere de jongste CEO van Traxio ooit. De Master Handelswetenschappen uit het Oost-Vlaamse Beveren heeft intussen tien jaar ervaring in werkgeversmiddens en zetelt onder andere in de Raad van Bestuur van het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO), de Raad van Bestuur van Unizo en het Directiecomité van Voka.

Netwerk

Pieter Van Bastelaere is getrouwd en heeft drie kinderen. CEO Van Bastelaere reageert: “Ik ben bijzonder vereerd dat ik het vertrouwen gekregen heb van de Raad van Bestuur. Er ligt veel werk op de plank met de wijzigingen in het mobiliteitslandschap. Mijn eerste prioriteiten gaan dan ook naar het verder uitbouwen van het netwerk van partners, politici en stakeholders. Ook verbondenheid tussen de leden en het personeel, en sterke communicatie zijn van groot belang.”

Tags: ,

Belgische autodealer op 0,5%…AG test veilig rijden jonge…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties