bekeken: 234 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Poetsdoekservice Mewa ook in Engeland

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 12 augustus 2019, 09:09

Leestijd: 1 minuut

Mewa biedt zijn poetsdoekservice nu ook in Engeland aan. Voor het eerst doet de leverancier van textieldiensten dat ook in een webshop.

De nieuwe vestiging van het bedrijf bevindt zich in Birmingham. Daarmee is de leverancier nu in veertien Europese landen actief. “De introductie op de Engelse markt betekent voor ons zeer veel”, zegt directeur Günes Yenen, MEWA Country Manager UK. “Enerzijds houden we onze groei aan en bouwen we onze rol als leider in de branche verder uit. Anderzijds zetten we nieuwe stappen wat digitalisering betreft. Wij beginnen met digitale diensten om onze klanten meerwaarde te bieden.”

Online gids

Voor het eerst kunnen klanten de poetsdoeken die ze nodig hebben in een webshop bestellen. Bij het kiezen en bestellen van de juiste doeken krijgen klanten hulp van ‘the cloth finder’. Met deze online-gids vinden zij makkelijker welke poetsdoeken voor hen de juiste zijn. De online-tool stelt daartoe enkele vragen omtrent het soort vuil en het gewenste reinigingsresultaat. Vervolgens kan de klant de voorgestelde dienst meteen boeken. Inmiddels maken 2,7 miljoen mensen hun machines en bedrijfsinfrastructuur schoon met poetsdoeken van Mewa. In 2018 realiseerde de MEWA Groep een omzet van 704 miljoen euro.

Tags: , ,

Herr salesmanager NTN-SNR…AT Kearny: autodelen meer hype…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.