bekeken: 692 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Point S eerste duurzame garageketen België

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 29 januari 2019, 13:24

Leestijd: 1 minuut

Point S is de eerste duurzame banden-, onderhouds- en reparatieketen in België. De eerste vestigingen hebben succesvol de toetsing door de VZW Duurzaam Repareren doorlopen en mochten onlangs het certificaat in ontvangst nemen.

Met meer dan 3600 verkooppunten in 33 landen is Point S het grootste onafhankelijk netwerk ter wereld van dealers in banden en auto-onderhoud. In België bouwt men voort aan een landelijk netwerk, dat inmiddels bestaat uit meer dan 82 garages.

Duurzame relatie

Gérard Mouart, algemeen directeur Point S Belux: “Het is onze missie een duurzame relatie aan te gaan met onze klanten. Maar een duurzame relatie is alleen mogelijk als ook wij duurzaam werken. Met het aansluiten op Duurzaam Repareren willen wij dit benadrukken. Mede omdat dit een initiatief is van de opdrachtgevers, zoals leasemaatschappijen. Want wij willen als onafhankelijk netwerk ook bij die klantmarkten een rol gaan spelen.”

Certificaat

Harry Filon van de VZW toetst de bedrijven op het gebied van duurzaamheid. “Maar bedrijven die de kwaliteit van de bedrijfsvoering niet onder controle hebben, zullen ons certificaat niet kunnen behalen. Duurzaam Repareren groeit momenteel snel op de Belgische markt. We zijn blij dat we daar nu een onafhankelijk netwerk aan kunnen toevoegen. Want hoe meer duurzame bedrijven er zijn, hoe eenvoudiger het voor opdrachtgevers en consumenten wordt om hiervoor te kiezen.” In de komende maanden zullen meerdere vestigingen van Point S de certificatieprocedure doorlopen.

Tags: , , , , ,

Online automerk Lynk & Co…Bosch zet zwaar in op autonoom…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.