bekeken: 247 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Deelwagen Poppy ook in Brussel

DOMEIN:

Geplaatst op: 1 mei 2019, 12:47

Leestijd: < 1 minuut

De Antwerpse deelwagen Poppy komt nu ook beschikbaar in Brussel. Dit heeft voor gebruikers van de autodeeldienst tot voordeel dat zij een wagen in Antwerpen kunnen huren en in Brussel zonder meerkost kunnen achterlaten en omgekeerd.

De uitbreiding naar Brussel is het gevolg van de overname van Zipcar door Poppy, in februari. Poppy beslaat grofweg dezelfde homezone als Zipcar, al klagen sommige gebruikers op Facebook dat de dekking niet zo goed is als in de tijden van Zipcar.

Pilot

De mogelijkheid een Poppy-wagen in een andere stad achter te laten is een testproject. “Indien we merken dat er te veel wagens in een bepaalde homezone blijven staan, zin we genoodzaakt deze regel aan te passen”, aldus Poppy op zijn website.

Poppy

Poppy werd begin 2018 opgericht en heeft inmiddels 20.000 geregistreerde gebruikers. Zij betalen geen inschrijfgeld en geen abonnementskosten, alleen de minuten die daadwerkelijk gereden worden. Parkeren is gratis op een openbare parkeerplaats in de homezone van Brussel. De luchthavenparking van Brussels Airport zit nog niet in die zone. Poppy wil die zo snel mogelijk aan de service toevoegen.

Miljoen kilometer met één…Onderzoekers: ‘lidar veel te…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties