fbpx
bekeken: 1218 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Profile bandenpartner van Renewi

DOMEIN:

Geplaatst op: 13 maart 2018, 15:45

Leestijd: < 1 minuut

Profile Belux wordt de exclusieve partner voor bandenservice en pechverhelping van Renewi, de samensmelting van de afvalverwerkingsbedrijven Van Gansewinkel en Shanks.

De Renewi Groep telt in totaal zo’n 1200 voertuigen. De groep is actief in negen landen in Europa en Noord-Amerika. Er werken wereldwijd zo’n achtduizend medewerkers. De activiteiten zijn verspreid over vijf divisies. Belgian Commercial is er daar één van. In België zal Renewi zich uitsluitend bezighouden met de inzameling, sortering, behandeling en recyclage van commercieel en huishoudelijk afval.

Bandenmanagement

Het wagenpark van Renewi is goed voor ongeveer vijfduizend banden per jaar. Door de samenwerking met Profile Belux krijgt Renewi de volledige ondersteuning via het online bandenmanagementssysteem Tymacon (Tyre Management Contracts). Hiermee houdt het alle banden van haar vloot en de gerelateerde kosten overzichtelijk en beheersbaar. Bij pech is makkelijk en snel hulp ingeroepen door het netwerk van Profile Euroservice, dat 24/7 klaarstaat.

La Maison Citroën opent in…Modis te koop, interesse Van…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties