fbpx
bekeken: 891 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Proveq+ nieuwe verdeler Hofmann

DOMEIN:

Geplaatst op: 12 november 2018, 13:21

Leestijd: < 1 minuut

Proveq+ is de nieuwe verdeler voor België van het gamma Hofmann uitlijntoestellen, balanceertoestellen, bandenwisselaars en hefbruggen.

Hofmann maakt deel uit van de Snap-On groep. Het bedrijf is sinds meer dan tachtig jaar een wereldleider op het gebied van toestellen voor de bandensector. Proveq+ spreekt van “een icoon op het gebied van balanceertoestellen en de meest geavanceerde 3D toestellen voor wieluitlijning, reden waarom vele autoconstructeurs Hofmann toestellen goedkeuren en aanbevelen.”

Veiligheid en diagnose

Proveq+ is een specialist in de distributie van hoogwaardige toestellen voor de controle van de actieve veiligheid en diagnose in de professionele automotive sector. Enkele andere merken uit het productgamma van Proveq+ zijn Nussbaum hefbruggen, Butler bandenwisselaars, Mahle aircotoestellen en Capelec toestellen voor emissiecontrole, remtestbanken en lichtregelaars.

Salomeh Tafazoli (vice president sales and marketing Snap-On euipment Europe), Wim Craenen (Proveq+), Emry Tack (regional director Snap-On Benelux, UK, Ireland).

Resultaat Allianz Benelux…Vrooam introduceert AutoProfit
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties