bekeken: 205 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

R-M’s Best Painter Contest 2020 van start

DOMEIN:

Geplaatst op: 18 oktober 2019, 09:48

Leestijd: < 1 minuut

BASF gaat met zijn premium lakkenmerk R-M voor de dertiende maal een internationale wedstrijd organiseren voor de beste autospuiter. Voor het eerst doen hier ook China en Marokko aan mee.

Onder het hoofdthema ‘Digitale competenties en milieuvriendelijke oplossingen stimuleren’ wil R-M met de wedstrijd focussen op snelle processen en digitale oplossingen, gecombineerd met het concept duurzaamheid. Het gaat daarbij om bijvoorbeeld digitale kleurmeting, het gebruik van efficiënte processen, zoals drogen met uv-licht en het gebruik van watergedragen lakken.

De weg naar de finale

De wedstrijd is bedoeld voor jonge autospuiters van maximaal 35 jaar die bekend zijn met het watergedragen laksysteem Onyx HD van R-M. De nationale finales worden in juni 2020 afgerond. De internationale finale vindt eind september 2020 plaats in het Competence Center van R-M in Clermont de l’Oise, net buiten Parijs. Hier doen zestien finalisten aan mee. De jury wordt gevormd door trainers van R-M.

“Deelname aan een wereldwijd gehouden wedstrijd geeft een boost aan de persoonlijke en beroepsmatige ontwikkeling van jonge spuiters”, zegt Roar Solberg, vicepresident sales van R-M. “Ze krijgen de kans om te netwerken met buitenlandse vakgenoten en kunnen laten zien hoe ze door duurzaam te werken kunnen bijdragen aan langdurig succes in de branche. Het merk R-M wil nieuw talent actief steunen door eigen kennis over de laatste knowhow met hen te delen en de zichtbaarheid van het beroep van autospuiter te vergroten.”

WLTP-effect vertekent goede…CAC Turnhout over naar Van…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties