fbpx
bekeken: 938 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

‘Reparatiespelers hebben plicht mobiliteit’

DOMEIN:

Geplaatst op: 23 maart 2020, 11:05

Leestijd: < 1 minuut

“Omgaan met Covid-19 gaat ook over omgaan met de economische en maatschappelijke crisis.” Dat zegt David Colantonio, directeur van Doyen Auto Belux.

Voor de Doyen-netwerken API, 1,2,3 AutoService en Requal is er, naast de gezondheid van hun klanten en hun medewerkers te beschermen, ook de verantwoordelijkheid een minimale en essentiële service aan burgers te garanderen. Colantonio: “Wij moeten zorgen dat voertuigen mensen toelaten om zich te bevoorraden, te werken, voor zichzelf te zorgen, aan chauffeurs om te leveren, aan wetshandhavers om hun missies uit te voeren en aan degenen die verantwoordelijk zijn voor zorg aanwezig te zijn daar waar nodig. Het is onze plicht ervoor te zorgen dat deze voertuigen operationeel zijn.”

Distributienetwerk

Het distributienetwerk van auto-onderdelen API, de onafhankelijke multimerkengarages 1,2,3 AutoService en Requal spannen zich in om hoofd te bieden aan de crisis. De drie autoreparatiespelers organiseerden vanaf het begin nauwgezette monitoring van de essentiële maatregelen die de autoriteiten hebben genomen om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan.

Autobedrijven dicht voor…Jonge ondernemers met een…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties