bekeken: 333 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Samenwerking ARC en Here bij slimme pechhulp

DOMEIN:

Geplaatst op: 25 november 2019, 17:57

Leestijd: < 1 minuut

Koepelorganisatie ARC Europe en Here Mobility gaan samenwerken bij het aanbieden van gepersonaliseerde Mobility as a Service (MaaS) op het gebied van pechhulp.

Daarmee lopen ze vooruit op de toekomstige markt voor digitalisering van mobiliteitsdiensten. ARC Europe wil in heel Europa eenduidige MaaS-gebruikerservaring aanbieden, naast het bestaande Digital Roadside Assistance-proces. Doel is automobilisten oplossingen aan te reiken om na een incident mobiel te blijven. Zo kunnen ze het hulpvoertuig aanvragen en volgen vanaf hun smartphone of dashboard. Ook real-time een mobiliteitsmiddel naar keuze aanvragen, boeken en volgen moet tot de opties gaan behoren.

Transformatie

Managing director van ARC Europe, Stefano Sarti: “Onze belangrijkste B2B-klanten zijn autofabrikanten in Europa die te maken hebben met digitale transformatie, van autobezit tot autogebruik, en die ook op het gebied van assistentie zoeken naar een handige ervaring. Wij geloven dat onze samenwerking die transformatie mogelijk zal maken.”
ARC Europe Group is de grootste aanbieder van B2B-pechhulpdiensten in Europa. Aandeelhouders zijn grote automobielverenigingen. Here Mobility Marktplaats is een open platform dat real-time allerlei vervoersmiddelen bundelt, zoals taxi’s, auto’s en openbaar vervoer.

Top 10 garantieverzekeraars…Axalta en de digitalisering…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties