bekeken: 225 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Schadenet doorloopt audits Duurzaam Repareren

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 11 januari 2019, 09:43

Leestijd: 1 minuut

Alle vestigingen van Schadenet hebben succesvol de audits van VZW Duurzaam Repareren doorlopen. Het netwerk sluit daardoor aan bij de wensen van professionele opdrachtgevers.

Manager Frank Peeters van Schadenet België: “We hebben milieu en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Wij herstellen kostenbesparend en schadelastbeperkend. Dit trachten wij te realiseren door het gebruik van nieuwe onderdelen tot een minimum te beperken.” Hetzelfde geldt voor het verbruik van fossiele brandstoffen en energie, waardoor het afval maximaal wordt gereduceerd. Als vervangwagens worden uitsluitend voertuigen ingezet met een lage milieubelasting. Schadenet ‘produceert’ op deze manier in zijn duurzaam ingerichte werkplaatsen met Schadenet Green Facilities “het meest groene alternatief voor professioneel carrosserieherstel.”

Verzekeraars

Het door alle vestigingen behalen van het certificaat Duurzaam Repareren is voor Schadenet een bevestiging dat men op de juiste weg is. “Wij zijn intrinsiek gemotiveerd om met duurzaamheid aan de gang te gaan. Duurzaam Repareren is een initiatief van de opdrachtgevers zoals leasemaatschappijen en verzekeraars. Door de certificering weten wij dat we ook aansluiten op hun visie op duurzaamheid”: aldus Michiam Van den Langenbergh (foto), Operationeel Directeur bij Schadenet BE.

Netwerk

Harry Filon van de VZW: ”Wij hebben inmiddels een landelijk dekkend netwerk van carrosserie- en glasschade herstellers in geheel België. Dit maakt het mogelijk voor leasemaatschappijen en verzekeraars om uitsluitend met gecertificeerde bedrijven samen te werken. Hierin zagen wij in 2018 een enorme groei, die zich zonder twijfel ook dit jaar verder zal voortzetten. Als je niet duurzaam werkt, dan doe je straks niet meer mee.”

Tags: , , , , , , ,

Spies Hecker 2019 kalender:…Porsche homologeert Cromax
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties