bekeken: 705 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Sergoyne lanceert Moobi-concept

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 16 april 2018, 13:46

Leestijd: 1 minuut

Het nieuwe concept ‘Moobi’ werd in maart op de Brusselse beurs Autotechnica 2018, onder veel belangstelling op de stand van Sergoyne Diagnostics voorgesteld.

Moobi valt onder de vleugels van Sergoyne Diagnostics, onderdeel van LKQ Belgium en is vooral gekend als diagnose- en opleidingscentrum. Het Moobi-concept komt uit het hoofd van CEO Jeroen Vertongen. Hij kreeg het idee na zijn automotive tour met Nexxworks, daterende van oktober 2017.

Shared

Vertongen is van mening dat de toekomst van automotive ACES zal zijn, Autonomous – Connected – Elektrified – Shared. “Ik wil mijn klanten en connecties meetrekken in deze nieuwe uitdagende toekomst. Zij die deze snelle technologische ontwikkelingen omarmen, zullen de winnaars worden in deze sterk veranderende automotive markt. Daarom wil ik met het concept Moobi, alle mogelijkheden in de markt zetten om automotive-ondernemers klaar te maken voor de toekomst”, aldus Jeroen vertongen.

Laadpalen

Vertongen heeft de exclusieve automotive verdeling gekregen van de EV-Box laadpalen, die al in meer dan 980 steden wereldwijd aanwezig zijn.

De Moobi-charge laadpalen kenden veel interesse op de Autotechnica-beurs en ondertussen is de eerste laadpaal reeds geplaatst bij een garagebedrijf in het Gentse. Er is een complete service voorzien bij Moobi, mede dankzij de Moobi-expert. De Moobi-expert verzorgt het bezoek aan de klant, de technische uitwerking en de opvolging om zo tot het meest optimale resultaat te komen en de klant bij te staan om zich voor te bereiden op de toekomst.

Totaalconcept

Vertongen heeft grootste plannen met Moobi en streeft naar een totaalconcept. De laadpalen zijn dus nog maar het begin. Moobi zal straks bestaan uit vijf categorieën, naast Moobi-charge zullen de Moobi-app, Moobi-connect, Moobi-car en de Moobi-box spoedig volgen.

Tags: , , , ,

Smart Car Repair is duurzaamEU-15 int vier procent meer…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties