bekeken: 607 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Share Now stopt in Brussel

DOMEIN:

Geplaatst op: 24 december 2019, 13:30

Leestijd: < 1 minuut

Daimler en BMW staken per 29 februari 2020 de mobiliteitsdienst Share Now in Brussel. De autodeeldienst is onderdeel van de joint venture Your Now die Daimler en BMW in februari 2019 zijn gestart.

Behalve in Brussel wordt Share Now ook in Londen en Florence uit de markt gehaald en trekt het zich terug uit de Noord-Amerikaanse markt (VS en Canada).

Volgens een persmededeling is de beslissing om in de drie Europese steden te stoppen met Share Now genomen “vanwege de lage acceptatiegraad”, ofwel: te weinig mensen maken gebruik van de dienst. In Noord-Amerika is met name een gebrek aan noodzakelijke infrastructuur om de technologie te ondersteunen de oorzaak van de beslissing om ermee te stoppen.

Achttien steden

Share Now zegt zich te willen richten op de activiteiten in de resterende achttien Europese steden waar het wel actief blijft, onder meer in Amsterdam, Parijs en Madrid. “Wij geloven dat deze markten het duidelijkste potentieel voor winstgevende groei en mobiliteitsinnovatie vertonen.”

Volkswagen Golf meest gezochte…Meest gelezen in 2019
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties