bekeken: 251 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Sidem breidt gamma veerpootbevestigingen verder uit

DOMEIN:

Geplaatst op: 29 november 2019, 11:04

Leestijd: < 1 minuut

De fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen Sidem focust sinds kort ook op veerpootbevestigingen en -lagers, cruciaal voor schokdemping. In totaal worden meer dan tweehonderd referenties aan het bestaande aanbod toegevoegd.

De productlijn van veerpootbevestigingen werd vorig jaar aan het gamma van Sidem toegevoegd, aangezien die heel complementair bleek met de bestaande aftermarket-catalogus van stuur- en ophangingsonderdelen. “Wij willen voor onze klanten een one-stop-shop zijn”, aldus Delphine Dewildeman, marketingmanager bij Sidem. “De beslissing om veerpootbevestigingen aan het assortiment toe te voegen, was snel genomen.”

Uitbreiding aanbod

Omdat de veerpootbevestigingen meteen vlotjes de deur uitgingen, besloot Sidem het gamma dit jaar significant uit te breiden. “We voegen in totaal een paar honderden nieuwe referenties toe, met verschillende selectiecriteria. In eerste instantie bekijken we welke types gevraagd worden voor Europese wagens. Ook de kwaliteit van het product speelt uiteraard een rol: daartoe focussen we vooral op de soepelheid van het lager zelf, die cruciaal is voor de levensduur en functionaliteit, en op de duurzaamheid van de kogels in het lager.”

Doorgedreven tests

Ook de samenstelling van het rubber wordt gecontroleerd, met als criteria de stijfheid, de flexibiliteit en hardheid van het materiaal. “Door onze nieuwe referenties zo doorgedreven te testen, willen wij ons onderscheiden van concurrenten op de markt”, besluit Delphine Dewildeman. “We staan reeds gekend als een kwaliteitsspeler, dat willen we bijgevolg doortrekken in onze veerpootlagers.”

Glasurit Eco Balance…Traxio Awards 2019 uitgereikt
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties