bekeken: 287 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Sinatec Europe distributeur MoTip voor Belux

DOMEIN:

Geplaatst op: 26 augustus 2019, 10:07

Leestijd: < 1 minuut

Sinatec Europe is vanaf heden een distributiepartner van Motip Dupli voor de distributie van Motip-producten in de Belgische en Luxemburgse automotive markt. Alle producten zijn op voorraad en onder meer via de webshop te bestellen.

Het merk Motip is afkomstig van fabrikant Motip Dupli, specialist in de productie van spuitbussen en lakstiften. Motip Dupli is op haar terrein marktleider in Europa, en met drie productiebedrijven op jaarbasis goed voor meer dan 120 miljoen spuitbussen.

Assortiment

Met de merken Motip, Dupli-Color, Presto en Colormatic is Motip Dupli Group voornamelijk actief in de automotive, de doe-het-zelf en de industriële markten met een groot assortiment spuitbussen. Variërend van kwalitatief hoogwaardige (auto) lakken tot meer technische producten, zoals remmenreiniger en siliconensprays. “Motip stond al een tijdje op ons verlanglijstje”, aldus Gijs Jespers, directeur van Sinatec. “Het is een complete range, die naadloos aansluit op onze producten en concepten. Met de kracht van Motip Dupli kunnen we gezamenlijk optreden als professionele partners in de markt.”

Lokale aanwezigheid

De keuze om Sinatec Europe distributeur te maken voor de BeLux-markt is gebaseerd op het onderscheidend vermogen. Assortiment, logistieke & ICT oplossingen en lokale aanwezigheid in de markt hebben geleid tot een partnership. Sinatec Europe versterkte onlangs al haar team met Jacques Coppieters als Business Development Manager BeLux.

N-VA noemt ophef over…Volkswagen en Porsche treuren…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties