bekeken: 195 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Sinatec Europe gaat Caliber Europe distribueren

DOMEIN: Productnieuws

Geplaatst op: 12 maart 2019, 15:27

Leestijd: 1 minuut

Sinatec Europe gaat de producten van Caliber Europe distribueren in de automotive markt in de Benelux. Beide bedrijven zijn hiervoor een samenwerking aangegaan.

Caliber Europe is specialist in caraudio en -entertainment. Het assortiment (foto) bestaat onder meer uit autoradio’s, parkeercamera’s, multimedia accessoires, (draagbare) dvd-spelers, luidsprekers, versterkers en aansluitmateriaal. Het totale aanbod omvat meer dan elfhonderd referenties. Het merk Caliber bestaat sinds de jaren negentig en is actief in meer dan dertig Europese landen.

Kleinmateriaal

Sinatec Europe is gespecialiseerd in kleinmateriaal (oplossingen) zoals kabelschoenen, zekeringen, wielgewichten, bandenspanningssensoren en bevestigingsmaterialen. Deze worden geleverd via automaterialengrossiers. Het assortiment telt ruim 28.000 verschillende artikelen en noemt zich daarmee een one-stop-shop-concept. “Marktverschuivingen maken het steeds lastiger om aanwezig te zijn in de aftermarket. Door de distributiekracht van Sinatec Europe hebben we een goede lokale dekking en zijn we er zeker van dat onze automotive klanten in de Benelux goed bediend worden”, aldus Ronald Mutsaars van Caliber.

Sterke naam

Sinatec introduceert zijn producten normaliter vaak onder de merknamen Sinatec of Unimotive. Directeur Gijs Jespers noemt Caliber “echter een dusdanig sterke naam, dat we ervoor gekozen hebben een partnership aan te gaan om en elkaar te versterken in de markt. Het hele team van Sinatec is enthousiast met deze uitbreiding. We kregen altijd veel vraag naar deze producten maar konden dit voorheen niet voldoende invullen.”

Beyner

Sinatec Europe introduceerde onlangs het merk Beyner voor zijn diverse accessoires. Een van de meest recente productintroducties zijn autospecifieke matten voor voertuigen vanaf 1991. Alle producten van de onderneming zijn vindbaar op automerk, -model en bouwjaar.

Tags: , , , , ,

Michelin bandenfabrikant van…Volkswagen versnelt transitie…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties