bekeken: 409 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Smart Car Repair is duurzaam

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 3 april 2018, 15:30

Leestijd: 1 minuut

Onlangs mocht Jo Arnouts de certificaten in ontvangst nemen van Duurzaam Repareren VZW. Vanaf nu zijn de vestigingen in Mechelen, Wilrijk en Zaventem door de VZW erkend voor hun duurzame bedrijfsvoering.

persfoto-jo-arnouts-smart-car-repairJo Arnouts, gedelegeerd bestuurder, was pionier in België toen hij in 1999 de smart repair-technieken introduceerde. Met smart repair wordt tot 40 procent op de herstelkosten bespaard. Maar uiteraard is het veel beter voor het milieu omdat er minder energie, chemie en verf wordt gebruikt.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is dus voor Arnouts altijd de basis geweest van zijn bedrijfsvoering. Het aansluiten op het label Duurzaam Repareren bijna vanzelfsprekend. Arnouts: “Het label Duurzaam Repareren past bij ons omdat het ambitieus is en echt wat wil bereiken op gebied van duurzaamheid. Maar ook speelt het voor ons mee dat wij zien dat steeds meer opdrachtgevers zich bij het label aansluiten en sommige opdrachtgevers het inmiddels al eisen.”

Gidsfunctie

Harry Filon van de VZW: “Wij zijn blij met bedrijven als Smart Car Repair. Deze bedrijven hebben een gidsfunctie om de automotive naar een hoger duurzaamheidsniveau te brengen. Zij geven het goede voorbeeld waarbij ook wordt aangetoond dat kostenbesparing en duurzaamheid uitstekend samengaan.”

Tags: , ,

Chinese Lynk & Co komt uit…Sergoyne lanceert…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties