bekeken: 271 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Sortimo Belux opent vestiging Kontich

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 24 mei 2019, 10:20

Leestijd: 1 minuut

Eerder deze maand opende in Kontich een nieuwe vestiging van Sortimo Belux, specialist op het gebied van bedrijfswageninrichting. Het is de vierde in België.

sortimo-wagenDoor de constante groei van het bedrijf drong een extra vestiging zich op. Klanten in de regio Antwerpen zullen nu het voordeel hebben van een servicepunt in de buurt. ‘Sortimo Noord’ te Kontich zal naast kantoren en een werkplaats ook meteen de ruimste outlet-afdeling krijgen. In die afdeling worden inrichtingen die bijvoorbeeld al eens gebruikt zijn op een beurs, aangeboden met korting.

Strategische plaatsen

Van een kleinschalige importeur in 1996, met slechts twee medewerkers in Tubize, ging Sortimo  naar een goed draaiende onderneming met een 45-tal werknemers, waarvan 23 techniekers, 11 salesmedewerkers op de baan en 11 medewerkers voor de interne klantendienst. De groei blijft zich doorzetten. Een vierde vestiging is dus nodig om de bestaande vestigingen te ontlasten én om de klanten in de regio Antwerpen beter te kunnen bedienen.

Doorheen de jaren vestigde Sortimo zich op strategische plaatsen in België. In 2003 opende het bedrijf, voor het eerst officieel als Sortimo Belux bvba, een vestiging in Vilvoorde. Vijf jaar later was de regio West-Vlaanderen aan de beurt, met de opening van ‘Sortimo West’ in Waregem. In 2012 zette Sortimo voet aan de grond in Limburg met de derde vestiging, ‘Sortimo Oost’, in Tessenderlo. Intussen bleek de vestiging in Vilvoorde te klein geworden voor het steeds maar groter wordende bedrijf. Een verhuis van ‘Sortimo Centrum’ in Vilvoorde drong zich dus op in 2013.

Partnerships

Hierna volgde de periode van de strategische en structurele partnerships. Dit met de bedoeling om ook klanten die niet in de buurt van een vestiging wonen, voldoende en adequate service te bieden. Die samenwerkingen strekken zich uit over het hele land, van Oostende tot Luxemburg. Ook de mobiele service, met installaties op verplaatsing, kreeg in deze periode vorm. Vandaag zijn er een viertal serviceploegen continu op de baan.

Tags:

Bosch KTS 250 nu beschikbaarOntwerpakkoord koetswerk op…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.