bekeken: 265 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Standox ontwikkelt eigen kleur

DOMEIN:

Geplaatst op: 26 november 2019, 10:51

Leestijd: < 1 minuut

Standox, een lakmerk van Axalta, heeft voor het eerst een eigen speciale kleur ontwikkeld. Standox Performance Blue, een metallic blauwe kleur met flop-effect, is geïnspireerd op het logo van het merk.

De kleurenformule is nu beschikbaar in de Standowin iQ-software, wat betekent dat het kan worden gevonden door alle carrosseries die met Standox werken.

Mercedes SLS

Olaf Adamek, brand manager bij Standox voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika, heeft de kleur speciaal laten ontwikkelen voor een Mercedes SLS die te zien is in de entreehal van het Standox informatiecentrum in Wuppertal. “We hadden een gewone OEM-tint kunnen gebruiken, maar we wilden iets unieks en opvallends bedenken”, zegt hij.

Populair

“De ontwikkeling van deze kleur is geïnspireerd op het blauw in ons logo”, zegt Adamek. “En het wereldwijde autokleur populariteitsrapport 2018 van Axalta toont aan dat blauw de meest populaire chromatische kleur is voor nieuwe auto’s in Europa. Goed voor ongeveer 10 procent van de markt na wit, grijs, zwart en zilver, wat ook zeer belangrijk was, dus dit maakte ook deel uit van ons besluitvormingsproces.”

Axalta en de digitalisering…Glasurit Eco Balance…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties