bekeken: 179 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Stertil doet transactie in België

DOMEIN:

Geplaatst op: 18 september 2019, 09:38

Leestijd: < 1 minuut

Stertil Group uit het Nederlandse Kootstertille heeft de Franse verkooponderneming Dock Products France overgenomen van zijn distributeur Schiltz in België.

Sinds 1985 was Schiltz de exclusieve distributeur voor het Stertil Dock Products-assortiment van loading bay equipment in België onder de naam Tecsi Dock Products, en sinds 2007 de exclusieve distributeur voor Stertil Dock Products in Frankrijk. Dit bedrijf heeft volgens Stertil “een uitstekende reputatie en een goede verstandhouding” met lokale en internationale bedrijven met een breed scala aan klanten in de logistieke, distributie- en material handling industrie. De strategie van Schiltz is zich focussen op een groeiende positie in de Belgische markt voor loading bay equipment oplossingen.

De Stertil Group ontwikkelt, produceert en verkoopt producten voor wereldwijde garages, de logistieke en transportmarkten.

Gerbrich Heimel salesmanager…Battery Supplies op VOKA Open…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties