bekeken: 374 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

STOP&GO marterafweer nu met GTÜ-keurmerk

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 8 februari 2019, 12:22

Leestijd: 1 minuut

Twee producten uit het marter-afweerprogramma van Stop&Go hebben een keuring door de Duitse instantie GTÜ (Gesellschaft für technische Überwachung) goed doorstaan. Het gaat om de Plus-Minus SKT 7 en 8.

Beide apparaten combineren hoogspanning en ultrasoon geluid. De technische dienst van GTÜ keurde de spanning voor elektrische functies, ontladings- en contactstroom, frequentie en geluidsdruk, evenals de uitschakeling bij het starten van de motor. Daarnaast werd een corrosie- en trillingstest uitgevoerd en keken de controleurs naar de meertalige gebruiksaanwijzing.

Elke personenauto

Beide anti-marterapparaten werken bij winterse temperaturen tot min 25 graden Celsius en kunnen in elk type personenauto worden geïnstalleerd. Het GTÜ-keurmerk biedt volgens de fabrikant  werkplaatsen en consumenten zekerheid, omdat storingen aantoonbaar vrijwel uitgesloten zijn – mits correct geïnstalleerd en gebruikt voor het beoogde doel. Montage door de werkplaats van het autobedrijf is eenvoudig, dankzij de snijklemmentechniek. Naast de hoogspanning houdt ook ultrasoon geluid (onhoorbaar voor de mens) de marter weg van het voertuig – en daarmee van rubber kabels en slangen. De daarin verwerkte visolie is voor de dieren reden om te gaan knagen.

Tags: , ,

Touring depanneert met mobiele…Groupe PSA koopt TravelCar
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.