bekeken: 334 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Summa exclusief importeur Interstate banden

DOMEIN:

Geplaatst op: 13 november 2019, 10:37

Leestijd: < 1 minuut

Groothandel Summa, een onderdeel van de Pon Banden Groep (PBG), wordt exclusief importeur en distributeur voor het Amerikaanse bandenmerk Interstate Tires in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Denemarken.

Interstate werd tot eind 2018 in Europa gedistribueerd via de Interstate Tire & Rubber Company. Dit bedrijf ging failliet na betalingsproblemen van de Oostenrijkse autobandengroothandel Bruckmüller. Met de overeenkomst die PBG deze week met het Amerikaanse moederconcern van Interstate Tires heeft getekend, keert Interstate dus terug op de Europese markt.

Wereldwijd

Interstate Tires bestaat sinds 1972 en is gespecialiseerd in de productie van banden voor personenwagens, pick-ups en bedrijfswagens. Het merk is inmiddels in 73 landen wereldwijd vertegenwoordigd. Sinds april 2018 is Interstate Tires onderdeel van TBC Corporation, één van de grootste Noord-Amerikaanse distributeurs van banden voor de vervangingsmarkt.\

Assortiment

Het bandenportfolio van Interstate Tires is per direct leverbaar via de Summa-distributiekanalen. In eerste instantie start het merk in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Denemarken met een uitgebreide serie allseason- en winterbanden. Komend voorjaar breidt Summa de bandenlijn van Interstate Tires verder uit met de introductie van een breed assortiment zomerbanden.

Max Verstappen boegbeeld…Nieuwe keuringseisen voor…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties