bekeken: 480 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Tien Hyundai’s Kona Electric voor Coca-Cola

DOMEIN:

Geplaatst op: 10 december 2018, 14:11

Leestijd: < 1 minuut

Nog voor de uitlevering van de eerste klantverkochte Kona EV (leveringen gepland voor januari) heeft Hyundai Belgium al de eerste tien exemplaren uitgeleverd, aan Coca-Cola European Partners.

De Kona Electric biedt e-mobiliteit met twee verschillende aandrijflijnen: een basisversie met een batterijcapaciteit van 39,2 kWh (tot 289 kilometer rijbereik) en versie met 64 kWh en rijbereik tot 449 km (volgens WLTP-tests). Op het komende autosalon van Brussel zal de Kona EV een belangrijke rol spelen in het groeiende eco-aanbod van het Zuid-Koreaanse merk.

Snellader

Coca-Cola European Partners koos voor de Kona EV met de krachtigste 64 kWh batterij. Aan een snellader duurt het 54 minuten om de batterij voor tachtig procent te laden. Managing Director Olivier Sermeus van Hyundai Belux toont zich tevreden dat de frisdrankproducent kiest voor de Kona. “Met de uitlevering van deze eerste tien exemplaren toont Coca-Cola European Partners haar vertrouwen in onze producten. We zijn ervan overtuigd dat nog veel bedrijven hun voorbeeld zullen volgen.”

Vergroening

Ook bij Coca-Cola European Partners is men verheugd, aldus Marc Devos (Senior Manager, Fleet EU): “We vinden de permanente vergroening van ons wagenpark erg belangrijk. Dit kadert met onze Actieplan voor Duurzaamheid This is Forward: tegen 2025 zullen we de uitstoot van broeikasgassen van onze bedrijfsactiviteit met vijftig procent verminderen. De nieuwe Hyundai Kona EV past perfect in dat plaatje.”

Inschrijvingen november -14,7…Standaard Bosch voor…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties