bekeken: x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Tom Van Assche Fleet Manager Of The Year

DOMEIN:

Geplaatst op: 9 januari 2020, 11:16

Leestijd: < 1 minuut

Tom Van Assche, Corporate Sales Manager bij BMW Group Belux, is de nieuwe Fleet Manager of The Year. De trofee van vakmagazine Fleet, dat de sector van de Belgische leasing- en fleetmarkt vertegenwoordigt, werd deze week uitgereikt.

Dat gebeurde op een gala-avond ter gelegenheid van de 25ste editie van de verkiezing, met meer dan achthonderd genodigden en decision makers uit de brede leasing- en fleetmarkt.

Eddy Haesendonck, President & CEO van BMW Group Belux, feliciteert Tom Van Assche en zijn team: “Deze award is een erkenning van de inspanningen die het ganse Corporate Sales team van BMW Group Belux al vele jaren levert voor zijn fleetklanten. Steeds gaan we op zoek naar de gepaste mobiliteitsoplossingen in functie van de noden en verwachtingen van iedere klant. De rol van Tom en zijn team is de voorbije jaren dan ook geëvolueerd naar ‘mobiliteitsadviseurs’. De titel van Fleet Manager of the Year binnenhalen, illustreert het grote vertrouwen van de professionele klanten in Tom en bij uitbreiding in de mobiliteitsoplossingen van BMW Group.”

Fleetklanten

Tom Van Assche startte in 2012 zijn carrière bij BMW Group Belux. In 2014 maakte hij de overstap naar de functie Business Manager Corporate Sales. Daar droeg hij mee bij aan de uitbouw van de verkoopactiviteiten en een sterke relatie met een aantal grote belangrijke fleetklanten. Anderhalf jaar geleden werd hij benoemd tot Corporate Sales Manager.

Nieuw: Alliance Automotive…Occasionprijs stijgt gemiddeld…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties