bekeken: 524 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Topman D’Ieteren stapt op

DOMEIN:

Geplaatst op: 9 april 2019, 16:30

Leestijd: < 1 minuut

Een verschil in opvattingen over “de toekomstige ontwikkelingen van de groep en de leiderschapsstijl” heeft geleid tot het vertrek van Axel Miller als leidinggevende bij D’Ieteren, Belgisch grootste autoverdeler, tevens meerderheidsaandeelhouder van Belron.

dieteren-2012-nbAxel Miller trad in mei 2010 toe tot de Raad van Bestuur van D’Ieteren als onafhankelijk bestuurder en werd in mei 2013 benoemd tot CEO en Gedelegeerd Bestuurder. In meer dan 5 jaar aan het hoofd van de groep D’Ieteren heeft hij een kwaliteitsvol team opgebouwd en gezonde en solide resultaten geboekt door een efficiënte samenwerking tussen D’Ieteren en haar dochterondernemingen.

Directie

Axel Miller verlaat zijn functies als ceo, gedelegeerd bestuurder van D’Ieteren en andere functies binnen de groep en haar dochterondernemingen. In de nabije toekomst zal het dagelijks bestuur van de groep verder worden uitgeoefend door de andere leden van het directiecomité, Arnaud Laviolette en Francis Deprez, in afwachting van de benoeming van een nieuwe ceo.

Potentieel voor duurzamer…Mercedes start samenwerking…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties