bekeken: 237 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Touring Glass neemt duurzaamheid zeer serieus

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 12 januari 2018, 10:39

Leestijd: 1 minuut

De sites van Touring Glass zullen binnenkort allen de plaquette van Duurzaam Repareren aan de gevel hebben.

Vrijwel vanaf de start van het label in België is Touring bij de VZW betrokken, met een zetel in het College van Deskundigen. Zo bouwde zij samen met verzekeraars en leasemaatschappijen aan een label dat inmiddels in België zijn footprint heeft geplaatst. Al eerder werd de pechverhelping van Touring succesvol door de VZW getoetst op een duurzame bedrijfsvoering.

Begin 2018 staat het logo van Duurzaam Repareren niet alleen op de depanage auto’s van Touring maar ook op de sites van Touring Glass. Xavier de Buck, CEO van Touring Glass: ”Duurzame mobiliteit is voor Touring een belangrijk onderwerp. Practise what you preach of te wel, men moet belijden wat men predikt. Ons netwerk wordt momenteel bekeken en wij verwachten binnen enkele weken alle sites te hebben gecertificeerd.

Johan van Schuylenberg van Duurzaam Repareren: ”Het is niet onze doelstelling om zoveel als mogelijk bedrijven te certificeren. Maar wat we wel willen is de duurzame bedrijven van de niet duurzame te scheiden, zodat klanten en opdrachtgevers een bewuste keuze kunnen maken”.

De VZW verwacht dat men, met het instappen van Touring Glass, alle kwalitatief goede Belgische auto glasherstellers aan boord heeft.

Tags: ,

1,2,3 Autoservice lanceert…Groen licht overname Rietje…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.