bekeken: 244 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Uitgebreide merkrevisie voor Jurid

DOMEIN: Productnieuws

Geplaatst op: 3 juli 2018, 10:50

Leestijd: 1 minuut

Nieuwe verpakking, nieuwe website-inhoud en meer klantgerichte technische ondersteuning:  Federal-Mogul Motorparts geeft op diverse vlakken een impuls aan zijn remmenmerk Jurid.

De eerste fase begint met een nieuwe verpakking voor remvoeringen in personenwagens, gevolgd door nieuwe verpakkingen voor het overige productaanbod, waaronder bedrijfswagens. Ook de verbeterde website en online hulpmiddelen maken deel uit van de update.

QR-code

De nieuwe verpakking is voorzien van een QR-code die doorverwijst naar de pagina ‘Find My Part’ op de Jurid-website. Daar vindt de gebruiker productspecifieke informatie zoals montage-instructies en tips. De website zelf bevat aanvullende informatie voor personenauto’s en bedrijfswagens, evenals technische tips, installatiehandleidingen, catalogi, technische training en video’s.

Blog

Er is ook een nieuw bloggedeelte waar monteurs, garagehouders en distributeurs op de hoogte gehouden worden van het laatste Jurid-nieuws met productinformatie, acties, evenementen en meer. Door het grotere aantal doosmaten wordt de verspilde opslagruimte beperkt en neemt de distributiecapaciteit toe. De verpakking bevat ook het anti-namaak-etiket van Federal-Mogul Motorparts. Monteurs kunnen er daardoor op vertrouwen dat het onderdeel dat zij monteren daadwerkelijk een Jurid- component is.

Tags: , , ,

Adams directeur Bridgestone…Leaseplan biedt via Allego…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties