bekeken: 479 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5
(5,00)
(Inloggen is vereist)

Van Heck Interpieces vindt verkoeling bij Hella

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 8 juni 2017, 11:56

Leestijd: 1 minuut

Van Heck Interpieces start met de distributie van de thermomanagement productlijn van Hella. De productlijn van Behr Hella Service bestaat uit een compleet gamma van voertuigairconditioning en motorkoeling.

Al lange tijd distribueert Van Heck Interpieces onder andere koplamp units van Hella. De uitbreiding van het assortiment met koelingsdelen is een logische stap, mede door diverse overnames en consolidatieslagen door moederbedrijven Sator Holding en LKQ.

Complete range

Het aanbod bestaat uit de onlangs geïntroduceerde Behr Hella Service Premium Line. Deze productlijn is van OE-kwaliteit, die voldoet aan de hoogste eisen, voor klanten die optimale kwaliteit verwachten. Daarnaast is ook de standaard Behr Hella Service productlijn verkrijgbaar, die de automobilist een economische oplossing biedt met een uitstekende prijs-prestatieverhouding.

Assortiment

Het Behr Hella Service airconditioning assortiment dat Van Heck Interpieces levert bestaat uit: compressoren, condensoren, condensorventilatoren, filterdrogers, expansie- en smoorkleppen, verdampers, ventilatoren en compressoroliën. En het motorkoelingsassortiment uit: radiateurs, expansiereservoirs, Visco-ventilatoren en –koppelingen, koelventilatoren, intercoolers en voorverwarmers. De producten zijn een toevoeging op het huidige koelingsassortiment

Tags: , , , ,

Hagelscanner om…Triangle Tyre komt naar Europa
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties