bekeken: 746 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Van Mossel dealer Mitsubishi Antwerpen

DOMEIN:

Geplaatst op: 24 februari 2020, 14:49

Leestijd: < 1 minuut

Met de distributie door Automotive groep Van Mossel krijgt Mitsubishi opnieuw voet aan de grond in Antwerpen. De concessie is gelegen aan de hoek van de IJzerlaan met de Noorderlaan in het noorden van de stad.

Beherman Motors, invoerder van Mitsubishi en Fuso voor de Belux, is volop bezig met het versterken van zijn dealernetwerk. Dat gebeurt in het licht van de nieuwe producten die Mitsubishi verwacht en de ambities binnen de Alliantie Renault-Nissan-Mitsubishi. In dat kader werd ook gezocht naar een solide partner voor de stad Antwerpen en zijn omgeving. Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Groep is al decennia actief op de automobielmarkt en groeide uit tot één van de grootste spelers in Nederland en België, waar de onderneming inmiddels twintig merken verdeelt.

Een sterke partner was volgens Beherman, gezien de groeiende interesse van fleetklanten en “het recente succes” van modellen als de nieuwe stadswagen Space Star en de plug-in hybride Outlander PHEV.

Auto blijft populairste…Nauwelijks bandencontrole voor…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties