bekeken: 455 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Van Mossel neemt Garage Hens over

DOMEIN:

Geplaatst op: 6 mei 2020, 14:21

Leestijd: < 1 minuut

Van Mossel Automotive Groep heeft per 5 mei Garage Hens in Lier overgenomen. De Opel-verdeler zal zijn activiteiten voortzetten als Van Mossel Lier.

Van Mossel, met een Belgisch hoofdkantoor in Antwerpen, heeft al vier Opel-vestigingen in België, waarvan drie in de regio Antwerpen–Mechelen (Van Mossel GMAN) en één in Limburg (Van Mossel Leyssen).

Familiebedrijf

Garage Hens werd in 1956 opgestart als eenmanszaak. Momenteel staat de tweede generatie aan het roer en zijn er dertien personeelsleden aan het werk. Eric Hens: “We merkten dat de markt enorm aan het veranderen is. Dit vraagt veel van de interne organisatie. Na een intensief verkenningstraject zijn wij tot de positieve conclusie gekomen dat wij onze medewerkers een veilige toekomst kunnen bieden bij de Van Mossel Automotive Groep.”

Eric Berkhof voegt hieraan toe: “Wij zijn zeer verheugd met de keuze die Eric Hens heeft gemaakt. Vanaf 11 mei verwelkomen wij graag alle medewerkers en klanten, die uiteraard nog steeds de persoonlijke aandacht en service krijgen zoals ze het gewend waren.”

Jaar uitstel Automechanika…Groter pand Brezan Autoparts…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties