bekeken: 1025 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Van Mossel neemt groep Van Kelst over

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 11 december 2019, 10:00

Leestijd: 1 minuut

De Van Mossel Groep, met een Belgisch hoofdkantoor in Antwerpen, heeft de groep Van Kelst overgenomen. Het gaat om PSA-vestigingen in Schriek en Leuven, en een PSA/Kia-vestiging in Aarschot. Wanneer de Belgische mededingingsautoriteiten goedkeuring hebben verleend kan de overname nog dit jaar worden afgerond.

De overname maakt duidelijk dat Van Mossel op zoek blijft naar schaalvergroting. Eind vorig jaar werden nog de Antwerps/Vlaams-Brabantse dealergroep GMAN en de Limburgse Groep Bruyninx reeds overgenomen door Van Mossel. In oktober van dit jaar werd ook Mercedes CAC Turnhout overgenomen.

De groep Van Kelst is een familiale groep met zes concessies die opgericht is door André Van Kelst. Met de overname neemt de Van Mossel Automotive Groep al het personeel over dat werkzaam is. Christophe Van Kelst zal de dagelijkse leiding krijgen over de Belgische Peugeot/Citroën-vestigingen van Van Mossel.

Strategisch

“We waren al in België actief, zowel met Peugeot, Citroën, DS als KIA, met de dealergroep Van Mossel Bruyninx”, zegt Eric Berkhof, Algemeen Directeur Van Mossel Automotive Groep. “Het toevoegen van meerdere locaties van deze merken is een belangrijke strategische aanvulling bij de huidige leasemaatschappijen en onze huidige dealergroepen Van Mossel Bruyninx, Van Mossel GMAN en Van Mossel CAC.”

Schaalvoordelen

Christophe Van Kelst vult aan: “We hebben zeer veel vertrouwen in Van Mossel als overnamepartij. We zullen onze klanten nog beter kunnen bedienen door de diversiteit aan gerelateerde activiteiten en schaalvoordelen die Van Mossel ons kan bieden. Ook voor de medewerkers kunnen we een stabiele toekomst bieden bij Van Mossel Automotive Groep. En uiteraard geldt voor de klanten dat ze onveranderd de persoonlijke aandacht en service krijgen zoals ze dat gewend waren.”

Tags: , , , ,

Michelin: zomerband Agilis 3…Europese goedkeuring voor…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties