fbpx
bekeken: 932 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Van Mossel neemt PSA-merken over van Govaerts

DOMEIN:

Geplaatst op: 15 juni 2020, 12:52

Leestijd: < 1 minuut

Per 12 juni 2020 heeft Van Mossel Automotive Groep, met Belgisch hoofdkantoor in Antwerpen, de PSA-merken overgenomen van de Govaerts Group.

De Peugeot-vestiging in Diest zal worden uitgebreid. Hierdoor zullen de verkoopactiviteiten voor Citroën van Halen deze zomer naar de vernieuwde showroom in Diest verhuizen. De werkplaatsactiviteiten vinden vanaf heden al in Diest plaats.

Strategisch

Van Mossel heeft een overkomst bereikt met Peter Govaerts en wil met deze overname zijn groeiambities verder zetten op de Belgische markt. “We waren in België al actief met Peugeot en Citroën met de dealergroepen Van Mossel Bruyninx en Van Mossel Van Kelst”, zegt Eric Berkhof, ceo Van Mossel Automotive Groep. “Het toevoegen van een extra locatie van deze merken is een belangrijke strategische aanvulling bij de huidige dealergroepen en leasemaatschappijen. Deze overname verbindt de twee eerder verworven bedrijven tot een mooi groot gebied.” 

De Peugeot-Citroën-vestiging in Diest zal verder opereren als Van Mossel Diest. De leiding komt in handen van Christophe Van Kelst, clusterdirecteur Van Mossel PSA België. De Govaerts Group behoudt de vestigingen in Halen, Sint-Truiden en Waanrode voor het merk Mazda en als verkoper van tweedehands wagens.

Autocrew lanceert online…Europese autoverkopen meer dan…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties