bekeken: 373 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Van Mossel neemt Serneels en Panken over

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 6 maart 2020, 17:06

Leestijd: 1 minuut

Ook in België zet Van Mossel de groei door overnames door. Deze week maakte Van Mossel Automotive Groep, met Belgisch hoofdkantoor in Antwerpen, de overeenkomst bekend over de overdracht van de activiteiten van Garage Panken Leuven en Garage Serneels Aarschot aan Van Mossel.

Garage Panken is verdeler van Citroën, Garage Serneels is verdeler van Peugeot. Van Mossel ziet de overnames dan ook als passend binnen de aanvulling van het strategisch kader binnen het PSA-netwerk. Met de overname neemt Van Mossel Automotive Groep ook het personeel over dat er werkzaam is.

De medewerkers van Garage Serneels Aarschot verhuizen naar een nieuwe locatie. Vanaf 2 maart zijn zij werkzaam in de vestiging aan de Betekomsesteenweg 114 te Aarschot, waar Van Mossel reeds Citroën en Kia verdeelt en nu ook Peugeot. De medewerkers van Garage Panken blijven op de huidige locatie te Leuven.

Van Mossel

In België was Van Mossel aanvankelijk actief met lease. Begin 2019 startte Van Mossel zijn overnameoffensief van dealerbedrijven in België met de dealergroepen GMAN uit regio Antwerpen en het Limburgse Bruyninx. In december 2019 werd ook Car Assistance Company uit Turnhout onderdeel van de groep. Begin dit jaar kwam Van Mossel Automotive Groep tot een akkoord met de familie Van Kelst waarmee Van Mossel met de vestigingen in Schriek, Aarschot en Leuven ook in Vlaams Brabant voet aan grond kreeg.

BREAKING: AUTOTECHNICA…Bodemsanering als…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties