bekeken: 414 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Vernieuwde ADAS-tool Hella op Autotechnica

DOMEIN:

Geplaatst op: 20 februari 2020, 09:30

Leestijd: < 1 minuut

Als primeur voor België toont Hella op Autotechnica 2020 de CSC Second Edition. Deze ADAS-toool voor camera- en sensorkalibratie heeft een aantal belangrijke wijzigingen ondergaan.

Zo is het apparaat nu ook geschikt om te combineren met een wieluitlijnsysteem. Dat zorgt volgens Hella voor een duurzame inzetbaarheid en een korte terugverdientijd. Op de stand toont de fabrikant behalve de nieuwe tool ook een groot deel van zijn overige assortiment: van gloeilampen tot waarschuwingsverlichting, van sensoren tot starters & alternatoren. Maar ook OE-verlichtingstechnologie, remblokken, diagnose oplossingen en test- en afstelgereedschap. Hella heeft verder de nodige beursacties. Zo kunnen bezoekers de aanschaf van een diagnoseapparaat terug verdienen of een Smartwatch bekomen.

Innovaties

Autotechnica vindt dit jaar plaats van 29 maart tot en met 1 april Brussels Expo. Vier dagen lang kunnen bezoekers alle innovaties voor automotive & aftersales ontdekken tijdens deze grootste branchebeurs in de Benelux. Een must voor alle autoprofessionals.

BFGoodrich vernieuwt…Michelin zet zich in voor…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties