bekeken: 621 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Werkplaats van toekomst op Aftersalescongres

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 19 oktober 2018, 11:13

Leestijd: 1 minuut

Met welke brancheontwikkelingen moet de onafhankelijke aftermarket in de Benelux rekening houden? Die rode draad loopt door het Nationaal Aftersalescongres, een initiatief van vakblad Aftersales Magazine.

Op 12 december betreedt in het Nederlandse Bunnik een keur aan experts het podium. In hun bijdragen c.q. interviews belichten ze heden en toekomst van de branche. Vooraf en na afloop is er ruime gelegenheid tot netwerken met de circa vierhonderd bezoekers van het evenement.

Retailformats

Bijdragen zijn afkomstig van onder anderen:

  • Jos Veldhuisen, hoofdredacteur van Aftersales Magazine. Over hoe steeds meer merken zich online of via nieuwe retailformats rechtstreeks tot de consument wenden. En welke nieuwe kansen die trend biedt op het gebied van aftersales.
  • Henk Hofstede, sectorbankier retail bij ABN-Amro. Hij bespreekt de economische temperatuur van 2019 én de nieuwe retailformats van overmorgen.
  • Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel. Deze grote automotive onderneming in Nederland nam onlangs Westlease over, gevestigd in België en Luxemburg.
  • Johan van der Hoeven, directeur Fource Nederland (zusterbedrijf van LKQ Belgium). Over de strijd dan wel de samenwerking tussen het merkkanaal en de onafhankelijke aftermarket.
  • Cor Baltus, directeur PartsPoint Group (moederbedrijf van Brezan België). Opereert op de Benelux-markt met onder meer de merken Brezan en Staadegaard TC.

Werkplaats van de toekomst

Aandacht is er verder voor actueel onderzoek naar de werkplaats van de toekomst. Welke gevolgen heeft bijvoorbeeld de snelle groei van het aantal elektrische voertuigen voor het werkaanbod en de competenties van de medewerkers? Het onderzoek is gehouden door Innovam, het Nederlandse equivalent van Educam.

Vlaming Guido Thys, zelfbenoemd ‘bedrijvenverloskundige’, verzorgt het slotakkoord. Op humoristische wijze waarschuwt hij voor de valkuilen waarin de moderne automanager kan vallen.

U kunt hier het volledige programma bekijken en uzelf inschrijven.

Tags: , , , , ,

Info-video’s kalibratie…KKR-dochter Calsonic Kansei…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties