bekeken: 301 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Werkplaatslamp en laadpad op inductie

DOMEIN: Productnieuws

Geplaatst op: 18 december 2018, 12:02

Leestijd: 1 minuut

Berner introduceert draadloos laden van werklampen (Pocket DeLux en X-Lux) en smartphones, op basis van inductietechnologie. Lege accu’s of kwijtgeraakte laders zijn volgens de leverancier vanaf nu verleden tijd in de werkplaats.

berner-x-lux_zaklamp_wirelessDe draadloze laadpads kunnen zowel horizontaal als verticaal bevestigd worden. Magneten aan de achterkant maken toepassing mogelijk op een werkplaatswagen. Tevens kunnen de laadpads met schroeven vastgezet worden.

Dubbel laden

Markeringen in het midden met positionerings-magneten zorgen voor een correcte plaatsing van de op te laden lamp. De dubbele inductielaadpad is geschikt voor gelijktijdig laden van twee lampen. Dankzij de extra USB-output kunnen ook andere apparaten aangesloten worden, zoals bestaande werkplaatslampen en apparaten met een micro-USB-kabel.

Qi technologie

Voor het draadloos laden van de werkplaatslampen maakt Berner gebruik van Qi technologie. In de laadpad zit een spoel die een elektromagnetisch veld uitstraalt. In de lampen zit eenzelfde spoel die de straling absorbeert. Wanneer deze tegen elkaar gelegd worden, wordt de accu van de lamp voorzien van nieuwe energie. Ook smartphones met deze technologie kunnen ermee opgeladen worden. De batterij-indicator knippert rood als de capaciteit minder dan 25 procent is. Afhankelijk van het gebruik is de accuduur minimaal twee en maximaal acht uur.

Tags: , , , ,

Vaak geen wissel zomer- en…Acea: CO2-reductie totaal…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties