bekeken: 300 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Westlease krijgt Nederlandse eigenaar

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 8 juni 2018, 09:40

Leestijd: 1 minuut

Westlease is overgenomen door International Car Lease Holding (ICLH) in Nederland. Het personeel blijft in dienst, de werkzaamheden gaan door op de huidige locaties in België (twee), Frankrijk en Luxemburg.

De transactie geldt per 7 juni 2018. Westlease richt zich met name op kleine en middelgrote ondernemingen. Het in 1982 opgerichte bedrijf heeft een wagenpark van zo’n 5.200 voertuigen.

No-nonsense

Nic Steyaert, managing director Westlease, zegt dat “onze persoonlijke, no-nonsense aanpak werkt, gezien de blijvende groei van het bedrijf. Deze groei stellen wij nu veilig door ons aan te sluiten bij de leaseholding van de Van Mossel Automotive Groep.”

Groeimogelijkheden

Inclusief Westlease heeft ICLH een vloot van ruim zeventigduizend voertuigen. ICLH bestaat uit Directlease, J&T Autolease en Van Mossel Autolease. De onderneming is eigendom van de Van Mossel Automotive Groep (foto) en de Mandemakers Groep. International Car Lease Holding behoort tot de top 5 van leasemaatschappijen in Nederland. “De markt in België is veel meer in beweging dan in Nederland”, zegt Van Mossel-directeur Berkhof. “We zien er veel groeimogelijkheden, zowel bij de lease- als dealertak.”

Tags: , , , , ,

VDR Autobanden invoerder…LKQ neemt aandeel in…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties