bekeken: 321 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Wim Halsberghe directeur Inmotiv

DOMEIN: Connected Car

Geplaatst op: 23 april 2019, 15:31

Leestijd: 1 minuut

Dataspecialist Inmotiv, dochteronderneming van de Nederlandse RDC Group, heeft Wim Halsberghe aangesteld als nieuwe algemeen directeur. Hij volgt René Willigenburg op, die deze functie de afgelopen twee jaar heeft vervuld.

wim-halsberghe_managing-director_inmotiv_3Halsberghe werkte in 2014 als consultant al voor Inmotiv. Vanuit het productmanagement introduceerde hij onder andere de marketingautomatiseringssoftware, Autoconnect Care, bij de Belgische dealerbedrijven.

“De marketing en CRM-software van RDC was toen reeds een schot in de roos voor dealer- en servicebedrijven die de noodzaak begrepen van een gepersonaliseerde aanpak en een sterke band met hun cliënteel”, aldus Halsberghe.

Verandering

“Het hoeft allang geen betoog meer dat het automotive landschap midden in een drastische verandering zit. Daarbij zullen snelheid, efficiëntie, maar vooral klantentevredenheid het halen van een beperkte focus op verkoopvolumes en kortstondige transacties. Veranderende mobiliteitsnoden en nieuwe technologieën – denk aan Mobility as a Service – vragen immers om een andere dialoog met de eindgebruiker. Ook onze datadiensten moeten een paar stappen voor zijn in die evolutie.”

Ervaring

Wim Halsberghe startte zijn loopbaan in 1996 in de autolease sector en bouwde ruime ervaring op in automotive retail. Met een internationale sales- en marketing achtergrond in fleet en lease maakte hij in 2010 de overstap naar de wereld van software en datadiensten.

Tags: , , ,

Aanmelding innovatieprijzen…Koersval Umicore na…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties